Här kommer jag att lägga upp produkter som vi använt och är väldigt nöjda med men även sådant som inte håller måttet !

 

Uppdaterat 20120320

Här har jag köpt en ledbulp från china, en 10W 12V som jag monterat in i en standard mindre bygglampa som jag satt upp på en åtel den lyser med grönt sken och den lyser upp ca 30x30m, det bästa jag provat i den vägen när det gäller åtelbelysning.

självkostnad ca 150kr   

 

Flashlight Cree  XM-L 3800 LM

En ficklampa med lite kräm i och dessutom bra format och lystid, tre st T6 led som ger en ljuskägla som når ett par hundra  meter med rejäl spridning så man ser en stor yta.

Tre st 18650 laddningsbara batterier som står för energin går att skruva av en bit av höljet så att den blir kortare och då används 2 st batterier istället men då kortas brintiden med 1/3                                (en lampa i min smak)

Här är en produkt som inte håller måttet, en trådlös rörelsevakt som inte hålller vad den lovar, lite regn och den lägger av helt efter några dagar, öppnade den och såg att det blivit rostbrunt inne i den altså inte vattentät som det borde vara för utomhusbruk som reklamen sa.

 

Bolyguard 550M

Bildkvaliten är det väl inte så mycket att klaga på men sensorn är sen och bilderna blir oftast utan djuret som gått förbi.  Skickar MMSen lite när den själv vill beroende på väder/operatör eller annat.